2296083702 Οικοδομικό Τετράγωνο 549, Μέγαρα machigoudeli@gmail.com
 
Γαλλικά
Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Μέγαρα | Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά
Γιατί να επιλέξετε τα Γαλλικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα;
 
Τα γαλλικά γλώσσα του κόσμου.
  Όπως και τα αγγλικά, είναι γλώσσα που μιλιέται σε όλες τις χώρες του πλανήτη.
 
 Γλώσσα αναφοράς για τα 68 κράτη και κυβερνήσεις που έχουν ενταχθεί στον Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας (ΟΙF), τον δεύτερο σε μέγεθος παγκόσμιο οργανισμό έπειτα από τα Ηνωμένα Έθνη. 
 
 Γλώσσα εργασίας στους μεγάλους διεθνείς οργανισμούς: στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (OHE), στην Εκπαιδευτική, Επιστημονική και Πολιτιστική Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO), στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OOΣΑ), στον Οργανισμό Βορειατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ), στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ)... 
 
 Η χρήση της γαλλικής γλώσσας σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις σπουδές σας σε φημισμένα πανεπιστήμια ( όπως η Σορβόννη) ή στις ανώτατες γαλλικές σχολές εμπορίου και μηχανικών, οι οποίες συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. 
 
 Η χρήση της γαλλικής γλώσσας πολλαπλασιάζει τις ευκαιρίες εύρεσης εργασίας σε πολυάριθμες γαλλικές και γαλλόφωνες πολυεθνικές εταιρείες σε ποικίλους τομείς δραστηριότητας (διανομή προϊόντων, είδη πολυτελείας, τράπεζες, αυτοκινητοβιομηχανία, αεροναυπηγική, κατασκευαστικός τομέας, τουρισμός, κτλ.) 
 
 Η Γαλλία αποτελεί έναν πρώτης τάξεως οικονομικό εταίρο: είναι η πέμπτη εμπορική δύναμη στον κόσμο και η τρίτη χώρα υποδοχής ξένων επενδύσεων. 

Τμήματα Γαλλικής Γλώσσας

Τμήματα Παιδιών (8-11 ετών)
Γενική γλωσσομάθεια, συστηματική εκμάθηση, εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας, ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου, προετοιμασία για τις εξετάσεις στα επίπεδα Α1 – Α2.

Τμήματα Παιδιών (12-17 ετών)
Ολοκληρωμένη εκμάθηση, εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας. Ολοκλήρωση όλης της γαλλικής γραμματικής. Προετοιμασία για τα επίπεδα DELF – DALF των Γαλλικών. Αυθόρμητη παραγωγή προφορικού λόγου.

Τμήματα Ενηλίκων & Προετοιμασία για Συνέντευξη στη Γαλλική Γλώσσα με Ακαδημαϊκό ή Επαγγελματικό Σκοπό)
Συστηματική εξάσκηση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας με στόχο την ανάπτυξη του λεξιλογίου και τη βελτίωση του γραπτού λόγου. Κατανόηση και παραγωγή  αυθεντικού προφορικού λόγου με στόχο την εξέλιξη στις σπουδές σας και την αύξηση των επαγγελματικών σας προοπτικών.

 
Προγράμματα & Πιστοποιήσεις - Σύμφωνα με το κοινό Ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς
Οι μαθητές μας προετοιμάζονται και είναι πλήρως καταρτισμένοι για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1, Β2, C1, C2 της εκάστοτε γλώσσας που διδάσκονται και οργανώνονται από τους παρακάτω φορείς εξετάσεων – όλοι αναγνωρισμένοι στην Ελλάδα (από ΑΣΕΠ ) και στο εξωτερικό.

  ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ – για τις εξετάσεις DELF & DALF
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ – για τις εξετάσεις του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
 

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μέγαρα | Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά
Οικοδομικό Τετράγωνο 549, Μέγαρα / Αττικής
Τηλ: 2296083702 Κιν: 6974597723